woensdag 13 maart 2019

Creatieve uitdaging; nu al een enorm succes!De creatieve naaiuitdaging met Stoffenfeest en MaMarieke is in volle gang! 

Aangezien de groep zo ontzettend groot is hebben we een besloten fb groep opgericht en wat is het gezellig daar! Stop 108 enthousiaste naaisters bij elkaar en dan kan het gewoon niet meer stuk.

Vorige week stond in het teken van gluren bij je naaibuddy, criteria verzinnen en afwachten. 
Vooral dat laatste was best lastig.... en niet alleen voor de 106 andere naailustigen. Ook Guus en ik wachtte in spanning af wat wij als als criteria zouden krijgen.

Wat is het ontzettend leuk te zien wat iedereen bedacht heeft voor een ander. Om een klein tipje van de sluier op te lichten, dit zijn zoal criteria die gegeven zijn: naaien voor je man, voor jezelf, gebruik je oudste stofje, katoen, hoes voor de lockmachine, kleur die je niet snel zou kiezen tot techniek die je nog nooit gebruikt hebt, blinde rits, paspel, knoopsgaten, maak van het naaien een echt momentje voor jezelf etc.

Uiteraard doen Guus en ik zelf ook mee. 
Wat onze criteria zijn houden wij nog even geheim. 

Ik ben in ieder geval druk aan het nadenken wat ik ga maken en hoe ik mijn criteria daarin het beste kan verwerken. Een eerste testje deed ik gisteren en ik heb de smaak te pakken!

Binnenkort meer!

15 opmerkingen:

 1. Super leuk! Het was voor mij een goede stok achter de deur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik geweten had dat het een besloten FB groep was dan was ik daar ook ontzettend graag bij geweest, spijt, spijt!!! Maar wat leuk om te lezen dat het een groot succes is en dan volgt er waarschijnlijk vast een tweede kans. Natuurlijk ben ik ontzettend nieuwsgierig naar de resultaten, krijgen wij die ook te zien?
  Iedereen nog veel naaiplezier

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We hebben dat pas achteraf besloten aangezien de groep zo groot was. Maar er volgt wellicht nog wel een herkansing dit jaar ;). Uiteraard ga je de resultaten ook terug zien. De laatste week van maart mag er geshowd worden overal! Nu in de groep mogen ook nog geen eindresultaten gezien worden en worden we alleen maar geconfronteerd met sneaks.... heeeeel nieuwsgierig word je daarvan ;).

   Verwijderen
  2. Spannend! Volg het op de voet.

   Verwijderen
 3. Super leuk! Ik ben nog vooral aan het denken... Dat ik niet mee lees op facebook maakt het wel dubbel spannend hoe jullie ervaringen zijn. En natuurlijk ben ik ook heel benieuwd hoe alle criteria worden verwerkt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. vooralsnog krijgen wij ook nog geen af dingen te zien hoor.... alleen maar sneaks. Heb je al wel een plan?

   Verwijderen
  2. Nowww laten we het een begin van een plan noemen. Denktijd zit er inmiddels wel genoeg in, nu nog doen :)

   Verwijderen
 4. Spannend ... ben benieuwd.
  Succes en plezier!
  Groet, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het is hier ook zeker en vast een grote uitdaging, het naaien zelf zal pas voor 23 maart zijn omdat het dit weekend zo druk is maar het idee is wel al volledig uitgetekend dus het komt goed

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf dat er zo enorm veel aanmeldingen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had eigenlijk ook mee willen doen, maar was het even beetje vergeten. Zou het nog kunnen of is inschrijving geheel gesloten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas, alles is al verdeeld en velen zijn zelfs al klaar! Vanaf volgende week mag alles getoond worden..... maar no worries er komt zeker een herhaling!!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...