zaterdag 16 maart 2019

Los lopende leeuwen

Petekind is weer bijna jarig en het is eigenlijk soort van traditie geworden dat ik dan iets voor hem maak. Dit jaar bedacht ik dat hij zelf de stof maar moest uitkiezen... Het was een bevestiging van wat ik in gedachte had. Zo kwam het dat ik deze leeuwen Billie maakte.

Leeuwen Billie Zonen09 MaMarieke

Ik gebruikte 2 panelen, de achterkant is gelijk aan de voorkant en maakte een Billie van Zonen09 in maatje 134 die ik nog een stuk verlengde. 
Hij was super blij met zijn shirt!

4 opmerkingen:

 1. Gaaf shirt. Snap wel dat je cadeautje goed in de smaak viel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hij is echt super gaaf he? De print is ook echt heel erg scherp. Met liefde ga ik er zeker nog 1 maken.

   Verwijderen
 2. Tof! Hoe veel verleng jij hem? Ik heb hem net voor de 1e keer gemaakt. Wilde zonder boord, maar was echt serieus niet zo lang dus uiteindelijk er toch nog maar een boordje aan genaaid. Ik twijfel nu het volgende shirt te verlengen, of een maatje groter. Wat is jouw ervaring?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm ik weet zo niet meer precies hoeveel ik hem verlengde, maar wel echt een flink stuk! Ik heb een ander patroon in maat 134 erbij gepakt en die lengte overgenomen. Je kunt ook even een shirt met goede lengte nameten. Een maatje groter gaat natuurlijk ook wijder zijn en denk niet dat je dan al voldoende lengte gaat hebben. Dus beter gewoon even een ander patroon nameten. Verder vind ik het wel echt een heel fijn patroon. Succes!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...