maandag 29 mei 2017

Finalisten van de naaiwedstrijd, stem mee!


Wat een overweldigende reacties van jullie allemaal op mijn oproep voor de naaiwedstrijd vanwege mijn 5 jarig jubileum. Ongelooflijk hoeveel inzendingen er zijn gekomen. Hier op mijn blog, via de email, via instagram en natuurlijk via facebook.
Echt super tof! Voor mij is het al een maand om niet te vergeten. Ik heb genoten, bedankt!

Uit alle 94 inzendingen, waarbij sommigen zelfs tot wel 5 creaties inzonden, heb ik een selectie gemaakt van finalisten. Wat was dat een ontzettend leuke, maar moeilijke opgave zeg. Want eigenlijk vind ik dat iedereen al een winnaar is. 

Sommige hebben door mijn oproep de naaiboost weer terug gevonden, soms werd er zelf op een naaimachine van dochterlief genaaid omdat de eigen naaimachine heel lang bij de naaimachine-dokter moest bivaceren. Restjes werden opgemaakt, er werd omgedacht nadat een naaisels niet goed uitgevallen was door een draaipijp en dus een korte broek ervan werd gemaakt. Super tof!

Toch heb ik een selectie gemaakt en nu aan jullie de taak om massaal op jullie favoriet te gaan stemmen! Uiteindelijk beslissen jullie dus wie er met de eerste 4 prijzen vandoor gaan.

Maar ook zelf maak je kans als stemmer op een prijs. Ik heb nog 3 pakketten met toffe applicaties hier liggen. Die geef ik weg aan 3 van de stemmers. Wil je kans maken, vul dan in ieder geval ook je naam en emailadres in.Stemmen kan tot woensdag 31 mei tot 19:30 uur. 
Daarna zullen de winnaars hier bekend gemaakt worden.

Iedereen mag stemmen, ook als je niet hebt mee gedaan aan de wedstrijd!

Ohja en vanwege mijn 5 jarig jubileum krijg je nog steeds tot en met woensdag 31 mei 10% korting op alle producten (excl kadobonnen en verzendkosten) in de webshop. Gebruik vouchercode: 5jaar

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...