dinsdag 14 april 2020

E-reader hoesje

Toen een paar weken geleden de biblotheken ook gesloten werden, ontstond hier een groot probleem in huis. Wij hebben namelijk een boekenwurm. Gelukkig hadden we de zaterdag voor de sluiting nog een enorme stapel boeken gehaald, maar toch daar kun je slechts een week of 2 mee vooruit. 
We besloten maar om alle verjaardagen van de koters naar voren te halen en zo kreeg de jongste spruit ook een e-reader, je had haar gezicht moeten zien toen we dat gingen vertellen, zo blij!

e-reader hoesje

Eigenlijk is het heel simpel om te maken, 1 grote rechthoekige lap en goede versteviging. Ik gebruikte Soft&Stable van ByAnnie's als versteviging. Dat is echt ideaal materiaal om mee te werken. Je hoeft niet te strijken, je stikt het zo mee in de naden en dat werkt prima. Keren is geen probleem en het is echt vormvast, maar je kunt het ook gewoon verfrommelen.

Ze wilde aanvankelijk zelf het hoesje naaien voor haar e-reader, maar ja boeken lezen slurpt tijd en nu was ze ook nog aan een quilt begonnen. Het stofje had ze zelf al uitgezocht en dus ging ik gisterenavond stiekem aan de slag. Ze was zo blij toen ze haar e-reader vanochtend in het hoesje op haar nachtkastje vond..... al zat hij er niet lang in ;).

3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig cadeau voor een boekenwurm!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, zo blij dat we deze aan haar gegeven hebben! Ze is het meer dan waard. Zoveel uren leest ze.

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...