zondag 12 april 2020

Regina voor dames

Echte Sofilantjes fans wachten er al lang op, de dames variant van de Regina jurk en tuniek. Eindelijk kunnen vanaf vandaag dan ook de grote meisjes stralen in een Regina!

Afgelopen weken heb ik mogen mee testen aan het nieuwe patroon. Super uitdaging en enorm leuk om te doen! Er zijn heel wat lijfjes en 2 volledige jurken genaaid door mij, maar heel veel meer exemplaren in totaal door het volledige testteam.

De uiteindelijke versie die ik jullie laat zien is de optie met lange mouwen en een rimpelrok. Echt geweldig en hij zit heel comfortabel!
Ik gebruikte de tiny treasures tricot uit de webshop. Je vindt de stof hier. Ik maakte maat 38, deed een FBA, en rok is maat 42 en verlengde het geheel een beetje aangezien ik 1,77m ben.
Hoe en wanneer je een Full Bust Adjustment moet doen of wellicht een schouder aanpassing of armsgat staat duidelijkuitgelegd in de instructies. Dat vind ik echt zo top aan de vrouwenpatronen van Sofilantjes! Want ja, we zijn niet allemaal standaard.

Een van de testers woont dicht bij mij en ken ik. De foto deadline kwam wel heel dichtbij en buiten bleef het regenen, dus op de valreep samen nog even snel op de gegaan. Zij mocht de tuniek versie testen, ook met lange mouw en rimpelrok.Uiteraard heeft het patroon de nodige opties zoals je gewend bent van Sofilantjes.
Er zijn 3 lengtes mouwen, je kunt ook kiezen voor een 3/4 cirkelrok en je kunt eventueel zakken toevoegen in de rok.

Je vindt het patroon hier *:
Nederlands
dames Regina 
bundel vrouwen en meisjes Regina

Engels
Ladies Regina 
Bundle Ladies and girl Regina


Helaas worden de Sofilantjes patronen niet meer uit gebracht op papier. Er zijn nog diverse papieren patronen met 20% korting hier verkrijgbaar.  Wil je dus nog even profiteren van niet hoeven te printen en plakken, sla dan snel je slag want op=op!


* de links naar digitale patronen van Sofilantjes zijn affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag ontvang als jij het patroon koopt. Voor jou wordt het patroon niet duurder. Voor mij is het een kleine compensatie voor al het testwerk wat met liefde en vrijwillig gedaan wordt. 


******
Dit blog bericht verscheen op 4 maart 2020 op MaMarieke.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...